Marion Dampier-Jeans i Slagelse d. 15. oktober 2017

Marion Dampier JeansD. 15. oktober 2017 har AKTIVA Helse- og Sundhedsmesser fornøjelsen af endnu engang at huse Marion Dampier-Jeans i Slagelse Musikhus. Mange kom sidste år og oplevede Marion Dampier-Jeans fantastiske mediedemonstration med stor begejstring. Hun kontakter de afdøde og videregiver beskeder til publikum.
 
Bestil billet her

Vi opfordrer til at bestille billet i god tid, da der er et begrænset antal pladser til arrangementet!

 
NB: Ved pladsbestilling til Marion, sendes der ikke billetter ud. Men du oplyser bare dit ordre nr. og navn ved ankomst til Slagelse Musikhus. Du er også velkommen til at printe din bestilling ud eller vise denne på din mobil tlf.


 

Om mediet Marion Dampier-Jeans

Marion er et kendt ansigt i Danmark. Hun har medvirket i flere TV-udsendelser om den spirituelle verden, blandt andet Åndernes Magt og Rædslernes Nat på TV3. Hun har desuden udgivet fire bøger om sit arbejde og sine egne oplevelser: Mit liv med Ånderne, Stemmer fra en anden verden, Imellem to verdener og Marions håndbog i mediumskab. Alle fire bøger er fortalt til og skrevet af Charlotte Kheler.
 

Marion Dampier-Jeans: Det kræver stor disciplin og hengivenhed at gå den åndelige vej

Marion Dampier-Jeans’ liv med ånderne startede tidligt. Hun blev født i Slagelse i 1950 med mediumistiske evner. Siden 1969 har Marion Dampier-Jeans boet i London. Her har hun udviklet sine evner og sit spirituelle arbejde, blandt andet i cirkler inden for mental og fysisk mediumskab,  som har givet hende mulighed for at opleve fantastiske fænomener  i åndeverdenen.
 
 
Obs: Der tages forbehold for force majeure, samt andet uforudset. Ved sygdom og lign. tages forbehold for ændret tidspunkt for demonstration med Marion. Ved omstændigheder der gør, at ovenstående ikke er muligt at gennemføre, tilbydes en anden lignede medieoptræden.

 

Program for dagen:
 
Kl. 13.00: Dørene åbner til foyeren

Kl. 14.30: Dørerne åbner til salen (telefoner slukkes)

Kl. 15-15.45: Musikalsk indslag

Kl. 15.45-16.00: Lille pause

Kl. 16-17.30: Marion går på og laver demonstration og kontakt med ånderne